A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальний заклад
«ЧЕРНІГІВСЬКЕ ОБЛАСНЕ БЮРО
СУДОВО-МЕДИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ»

Про реорганізацію комунального закладу "Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи"

Дата: 18.04.2024 12:31
Кількість переглядів: 8

Комунальний заклад «Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи» на виконання наказу Міністерства охорони здоров’я України від 15.04.2024 року № 627 «Про реорганізацію комунального закладу «Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи» повідомляє, що 15 квітня 2024 року Міністертвом охорони здоров’я України було прийнято рішення про реорганізацію Закладу шляхом перетворення його у державну спеціалізовану установу «Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи», з місцезнаходженням за адресою: 14013, Чернігівська область, місто Чернігів,  вул. Шевченка, 36.

Вищезазначеним наказом, МОЗ призначило Комісію з реорганізації Закладу.

Відповідно до вимог ст. 105 Цивільного кодексу України, строк заявлення кредиторами своїх вимог до Комунального закладу «Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи» становить 2 місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо реорганізації (перетворення).

Інформацію, щодо припинення  Комунального закладу «Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи», внесено в Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань 18 квітня 2024 року.

 Заяви кредиторів будуть прийматись протягом 2 (двох) місяців з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення шляхом реорганізації (перетворення) Закладу за місцезнаходженням комісії з реорганізації: 14013, Чернігівська область, місто Чернігів,  вул. Шевченка, 36.

Контактний телефон Закладу (комісії з реорганізації): (0462) 610-610.

Після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторів та задоволення чи відхилення цих вимог, буде складено передавальний акт на передачу державній спеціалізованій установі «Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи» прав та обов’язків комунального закладу «Чернігівське обласне бюро судово-медичної експертизи» стосовно всіх його кредиторів та боржників, включаючи зобов’язання, які оспорюються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень